pewnego razu przyszedł Uczeń do swego Mistrza.
Mistrz zapytał: czemu jesteś taki zadowolony?
Uczeń odparł: bo wygrałem walkę!
M: a czy wróg był silniejszy?
U: nie...
M: no to z czego się cieszysz?
Moderator
dobre
Co to za pomysł z tym Paktem Cieni? To byłby stosunek 3:1 dla nich, wg mnie bez sensu. W końcu nie od dziś wiadomo że:
- w kupie raźniej
- kupą mości panowie
- to co z tego, że masz karabin skoro skończy ci się amunicja zanim nam się skończą ludzie
- i Herkules dupa, kiedy wrogów kupa
Ja jestem zdecydowanie na nie jeśli chodzi o Cienie (a MB i SFC mogą być).
fucktycznie chyba PC2 to nie najlepszy pomysł
Bastixx napisał:
http://board.ikariam.pl/index.php?page=Thread&postID=584520
lookać tu ;p
Przybliż coś co tam jest bo nie mogę się zalogować i tym samym tego obejrzeć.
MB byli by w sam raz na rozgrzewkę. Potem można by zrobić SFC. Acha i jeszcze jedno- jeżeli przeciwnik ma jakieś szanse na wygraną, to znaczy że generał źle wykonał swoje obowiązki
Moderator
szukacie dziury w całym, najpierw trzeba się przygotować mieć jedno miasteczko lotne i armie i w tedy można coś pomyśleć takie jest moje zdanie.
Moderator
Tak, chodzi tu o zgranie się i przygotowanie, głównie to kasa bo będzie potrzebna na wysyłanie wojsk.
destroyer7-oscar napisał:
szukacie dziury w całym, najpierw trzeba się przygotować mieć jedno miasteczko lotne i armie i w tedy można coś pomyśleć takie jest moje zdanie.
a z tym miasteczkiem lotnym głównie Magdy się tyczy, ja wiem ze masz dużo do budowy ale każdy ma, des, bastixx, siomal, i ja mamy już możliwość lotki, chcesz walczyć rozbuduj pałac zamiast tyle o wojnie klachać, [dla nie wtajemniczonych Ziuta to moja laska a ja jestem u niej] przykro mi Magda ale taka jest prawda, a o złocie to już nie wspomne, Lukin25:)
Ostatnio edytowany przez Ziutencja (2009-04-12 14:33:46)